Våra varumärken
Ljungbergs Frösö Handtryck Christian Lacroix Lena A Linderholm William Yeoward Bantie almedahls Sanderson Kirsch Villa Nova Spira Romo Pierre Frey Morris & Co Mimou Manuel Canovas Mairo Luxaflex Himla Harlequin Edvard Eliasson Designers Guild Dedar Casamance Camengo Osborne & Little

Gardinbutiken med textil inredning för hem och kontor.

 Vi gör hembesök! Syr alla typer av gardinmodeller, monterar och hänger. Vi levererar en helhetslösning för dig som önskar den hjälpen.

Med ett stort och brett utbud av kvalitetstyger, för både gardiner och möbler, får ni en fungerande gardinuppsättning, ett vackert och inspirerande hem att trivas i! Kuddar som ögongodis att pryda soffor och sängar. Mängder av färger och mönster finns i butiken! Vill ni ha speciella kuddar så syr vi det. Sänglinne, överkast och sängkappor hittar ni hos oss. Saknas något i butiken så kan vi beställa hem det till dig, eller så kan du få det uppsytt. Vi har helheten för sovrummet. Ett stort sortiment av mörkläggande tyger samt tunna ljusgenomsläppliga tyger, gör sovrummet med hotellkänsla. Ofta monterar vi i tak, för att få en effektiv mörkläggning och för att lyfta rumshöjden.

För badrummet finns frotté från Designers Guild och Mimou. Tvålar och fat från Terra Midi. Fina saker att ge bort i present!

Gardintillbehör säljer vi över disk.

Välkomna in!